A blogról  pár szóban
A blog az éppen olvasott irodalmi művek szubjektív ajánlóit/értékeléseit (ki, hogy szeretné nevezni) tartalmazza. Célja, hogy az ide tévedők kedvet kapjanak azokhoz a könyvekhez, amiket esetleg nem olvastak volna még.
Megesik, hogy az értékeléseket a Moly.hu-ról hozom át egy link formájában, ami mindig közvetlenül az értékelésre vezet. 
Amennyiben egy bejegyzés spoileres, azt minden esetben jelzem.
Ha van a könyvnek film -, színházi -, vagy bármi ehhez hasoló adaptációja, akkor azt is megemlítem. Értelemszerűen csak arról tudok nyilatkozni, amit előzőleg láttam. Ha a megtekintésre utólag kerül sor, arra egy külön bejegyzést szentelek minden esetben.
Várom a véleményeket a bejegyzsekről és/vagy az egész blogról, kommentben, vagy a "Contact me"-menüpontban megadott e-mail címen. Arra viszont szeretném megkérni a véleményt nyilvánítókat, hogy megfelelő hangnemben írjanak, és a másik véleményét a legmesszebbmenőkig tartsák tiszteletben! Köszönöm!
Jó olvasást/véleményzést, és mindig legyen könyv a táskádban! :)


Amit rólam érdemes talán tudni:
A valódi nevemet tekintve maradjunk csak a Diánál. :) 22 éves budapesti egyetemista, de amúgy vidéken élő lány vagyok. Hobbijaim az olvasáson kívül a zenehallgatás, a színházlátogatás valamint pár sorozatnak is lelkes nézője vagyok.
Kedvenc irodalmi műfajaim az ifjúsági, fantasy, a klasszikus, valamint a romantikus (NEM, még véletlenül sem a manapság annyira híres romantikus-erotikus, hanem a klasszikus XIX. századi romantikus).
Azt hiszem, a blog témáját figyelembe véve ezek a legfontosabb tudnivalók.
Érezzétek itt jól magatokat! :)